کرج_میدان شهدا به سمت میدان توحید_جنب بانک اقتصاد نوین_کابینت آماده آکبند دکورال
cabinetdecoralls@gmail.com
026-32407621
تماس با ما

کابینت مدرن


کابینت مدرن چیست؟

امروزه کابینت آشپزخانه مدرن طرفداران بسیاری دارد. این سبک کابینت از نظر قیمت جزو دسته کابینت های مقرون به صرفه به شمار می آید. علی الخصوص نسبت به کابینت سبک کلاسیک که با مطالعه این مقاله می توانید به دلایل آن پی ببرید. سبک کابینت مدرن شامل مدل های متفاوت از متریال متنوع در صدها رنگ مختلف است. همچنین در این مقاله قصد داریم انواع کابینت اشپزخانه مدرن که شامل: کابینت های گلاس، کابینت فوق برجسته (فرامید)، کابینت ملامینه (کابینت ام دی اف) و کابینت دو رنگ می باشد را به شما معرفی کنیم.

کلمه کابینت ریشه فرانسوی دارد، در اصل کابینت معنی قفسه بندی می دهد. در گذشته در کشور ما از گنجه استفاده می شد و از ابتدای قرن بیستم بود که کابینت ها به شکل امروزی در آمدند. با مطالعه ادامه مطلب متوجه خواهید شد کابینت آشپزخانه مدرن چیست؟ در واقع با وجود تنوع بسیار در صنعت کابینت، کابینت آشپزخانه مدرن توانسته به دلایل بسیاری که در ادامه خواهیم گفت طرفداران بسیاری را جذب زیبایی های خود کند. ولی به عنوان اصلی ترین مشخصه آن تنوع بسیار بالا در رنگ این نوع سبک و مقرون به صرفه تر بودن قیمت آن نسبت به سبک کابینت کلاسیک می توان اشاره نمود.

انواع کابینت مدرن جدید و شیک

کابینت های مدرن معمولا سطحی صاف و یکنواخت دارند و طرحی روی درب آنها دیده نمی شود. هر چه این کابینت ها طرح و رنگ ساده تر و یکدست تری داشته یاشند مدرن تر به شمار می روند. چوب، لمینت، شیشه و انواع فلزات در فرآیند تولید کابینت‌های مدرن نقش مهمی ایفا می‌کنند. تنوع رنگ بالا از مهم ترین ویژگی‌ها و مشخصات کابینت مدرن است. در این سبک، برخلاف سبک‌های کلاسیک، محدودیت رنگ چندانی وجود ندارد و ما می‌توانیم از کابینت‌هایی با رنگ‌های شاد، پرانرژی و حتی غیرمتعارف استفاده کنیم. در یک کابینت مدرن شیک، از تاج و پاخور با نقش و نگار استفاده نمیشود، دستگیره ها ساده هستند و یا این کابینت ها اصلا دستگیره ندارند، همچنین لبه های آنها دارای قاب و یا لوازم اضافه نیستند.

کابینت مدرن به چهار دسته متفاوت تقسیم بندی می شود. این چهار سبک شامل: کابینت های گلاس ، کابینت فوق برجسته (فرامید)، کابینت ملامینه (کابینت ام دی اف) و کابینت مدرن دو رنگ می باشد. هر کدام از این چهار سبک خصوصیات و مشخصات خاص خود را دارند که در ادامه به آنها اشاره خواهیم کرد.

کابینت مدرن های گلاس

کابینت مدرن های گلاس بیشتر از هر ویژگی مثبت دیگری، به خاطر براق بودن سطحش معروف و شناخته شده است. کابینت های گلاس دارای مغز ام دی اف و ورق «های گلاس» است. ظاهر براق، شفاف و شیشه ای شکل این نوع ورق، بانوان خوش سلیقه را طرفدار خودش کرده و کلی باعث پیشرفت این سبک کار در بازار شده است. این روکش ها انواع گسترده ای دارند که شامل: (روکش اکریلیک، روکش پلی گلاس، روکش هایگلاس) است. کابینت مدرن های گلاس معمولا ترک یا ایرانی هستند و بسته به نوع کیفیت و کد رنگ قیمت متفاوتی دارند.

این سبک کابینت مدرن این قابلیت را دارد تا با رنگ های دیگر ترکیب شوند و اصطلاحا کابینت مدرن دو رنگ را تشکیل دهند. تنظیف کابینت های گلاس به جهت جنس روکش آن به راحتی امکان پذیر است. این نوع کابینت در برابر رطوبت و خط و خش آسیب پذیر است.

اما ورق «های گلاس» چیست؟ نامگذاری کلمه های گلاس برخلاف تصور عموم، ربطی به کلمه «Glass» به معنی شیشه ندارد. های گلاس در حقیقت متریالی است شبیه به ام دی اف که پوشش لایه بیرونی آن متفاوت و از جنس پلکسی گلاس (نوعی پلاستیک) است؛ در ام دی اف های معمولی، پوشش ورق از جنس ملامینه است.

معمولاً یک طرف ورق های گلاس با این لایه‌ی شفاف و زیبا پوشش داده می‌شود و سمت دیگر آن لایه معمولی‌تری دارد. برای همین عموماً فقط از یک سمت، شفافیت و زیباییِ خاصِ های گلاس را مشاهده می نمایید.

کابینت مدرن فوق برجسته (فرامید)

کابینت فوق برجسته در ضخامت شانزده میل و مغر ام دی اف و روکش های متنوع کره ای تشکیل شده است. شرکت فرامید یک شرکت ایرانی در عرصه تولید کابینت های فوق برجسته است. این سبک کابینت بسیار مقرون به صرفه و زیباست. در عین حال این نوع کابینت شباهت بسیاری به کابینت کلیف ایتالیا دارد و در واقع الهام گرفته شده از این برند ایتالیایی است.

همانند دیگر کابینت های سبک مدرن در این سبک هم قابلیت طراحی دو رنگ وجود دارد. به این صورت که ساخت کابینت با یک رنگ از فرامید مات (فوق برجسته) و رنگ دوم از متریال هایگلاس براق باشد. این مدل جدید نه تنها زیبایی کابینت آشپزخانه شما را برهم نمیزند بلکه زیبایی دو چندانی به دکوراسیون کابینت آشپزخانه می‌بخشد و برای اشخاصی که تنوع رنگی و ترکیب دو رنگ را در کابینت‌های خود در نظر دارند کمک فراوانی کرده و به زیبایی کابینت می‌افزاید

این نوع کابینت دارای گره های مصنوعی چوب است و سعی دارد با هزینه ای بسیار کمتر جلوه و زیبایی طبیعت را به خانه ببخشد. این سبک کابینت طرفداران زیادی دارد و در بازار ایران بسیار پر فروش است.

کابینت مدرن دو رنگ

مسلما تا به حال آشپزخانه های زیادی را دیده اید که در آن ها از ترکیب دو رنگ متفاوت برای کابینت استفاده شده است، از نظر کارشناسان طراحی داخلی این کار یک روش عالی و کم هزینه نسبت به کابینت آشپزخانه کلاسیک و در عین حال اساسی برای تغییر دکوراسیون داخلی و تطبیق کابینت آشپزخانه با سایر المان های داخلی خانه است. به عنوان مثال ست کردن رنگ کابینت با روکش مبلمان، میز تلویزیون و یا رنگ آمیزی دیوارها و کاغذ دیواری می‌تواند اساس دیزاین خانه شما را تشکیل دهد. کابینت دو رنگ معمولا در سبک کابینت آشپزخانه مدرن مورد استفاده قرار می گیرد.

معمولا در کابینت مدرن دورنگ، یکی از رنگ ها سفید یا کرم استخوانی انتخاب می‌شود. این نکته به جهت انعکاس مناسب ترِ نور در فضای آشپزخانه در نظر گرفته می‌شود. و بیشتر مواقع این انتخاب اجتناب ناپذیر است اما برای انتخاب رنگ دوم باید به دیگر وسایل آشپزخانه نگاهی داشته باشید تا از نظر هارمونی رنگ ها و به کمک مشاوره با کارشناسان، بهترین انتخاب را انجام دهید.

استفاده از دو رنگ متفاوت مانند تصویر نمونه کار اجرا شده، می‌تواند در کابینت های دیواری و زمینی صورت بگیرد، به عنوان مثال می‌توان از یک رنگ روشن در کابینت های دیواری و یک رنگ کمی تیره تر برای کابینت های زمینی استفاده نمود. اگر چه غالبا ترکیب رنگ به این شکل صورت می‌گیرد اما برای این که از چه نوع ترکیب رنگی استفاده شود، هیچ قانون خاصی وجود ندارد. و یا حتی می‌توان بر روی هر یک از دیوار های آشپزخانه از یک کابینت با رنگ متفاوت استفاده نمود. و این موضوع کاملا بستگی به سلیقه شخصی شما دارد.

کابینت مدرن ملامینه

سبک ترین روکش MDF روکش ملامینه می‌باشد. ملامینه ورقی است با مغز نئوپان که با روکش نازکی به نام ملامینه پوشانده شده است. این لایه نازک در کابینت ملامینه ضد آب و ضد خش است.
نقطه ضعف ملامینه حساسیت نئوپان به رطوبت است. لذا توصیه می‌شود در محل‌هایی که در معرض آب نیستند از ورق ملامینه استفاده شود مانند کمد دیواری های اتاق خواب، یا نقطه هایی از آشپزخانه که از سینک دورتر می‌باشد.

این سبک به اسم کابینت ام دی اف نیز شناخته می‌شود البته با کمی تفاوت. ورق‌های ام دی اف شبیه ملامینه هستند (ورقی با روکش ملامینه) اما با مغزی ای متفاوت. مغزی این ورق ها بجای نئوپان از جنس متریالی به نام ام دی اف می‌باشد که فشردگی بیشتری دارد. و دارای طرح و رنگ های فراوان است.

روکش های ملامینه نیز دارای برجستگی های قابل لمس می‌باشد که این نوع mdf را از سادگی خود کمی دور می‌کند. این سبک کابینت مانند دیگر سبک های کابینت آشپزخانه مدرن قابلیت طراحی و اجرا به صورت دو رنگ را دارد. معمولا در این سبک دکور بر خلاف سبک کابینت آشپزخانه کلاسیک از تاج و زیر چراغ استفاده نمی‌شود و این امر به خاطر حفظ ظاهر مدرن و شیک کابینت آشپزخانه شما در نظر گرفته می‌شود.

مزایا و معایب کابینت مدرن

اگر شما قصد انتخاب هر نوع از سبک کابینت مدرن را دارید لازم است قبل ثبت خرید، مزایا و معایب کابینت مدرن را مطالعه نمایید. با شناخت معایب و مزایای کابینت آشپزخانه مدرن انتخاب شما برای خرید یک انتخاب آگاهانه است. در واقع مزایای کابینت آشپزخانه مدرن بسیار بیشتر از معایب آن است. در ادامه این مطلب مهم ترین معایب و مزایای کابینت مدرن را با شما در میان می گذاریم :

معایب کابینت مدرن

  • این سبک کابینت آشپزخانه نسبت به حرارت حساسیت دارد.
  • این سبک کابینت نسبت به رطوبت حساس است.
  • کابینت مدرن نسبت به اشیا تیز و برنده آسیب پذیر است.
  • جنس روکش این کابینت ها نازک است و در برابر ضربه حساسیت دارد.
  • در صورت آسیب پذبری درب ها امکان تعمیر و تعویض وجود ندارد.

مزایای کابینت مدرن

  • کابینت آشپزخانه مدرن قیمت مقرون به صرفه تری نسبت به کابینت کلاسیک دارند.
  • رنگ کابینت و طرح در کابینت مدرن بسیار متنوع است.
  • امکان استفاده از شکست کابینت دیواری در این سبک وجود دارد.
  • در صورت استفاده از متریال مرغوب این نوع کابینت بسیار با دوام است و طی سالیان طولانی همان نما و جذابیت ابتدایی را دارد.

کابینت مدرن تا سقف

کابینت تا سقف از ویژگی ها و المان هایی است که در کابینت مدرن بیشتر دیده می شود.اجرای کابینت مدرن تا سقف به ابعاد آشپزخانه و همچنین ارتفاع سقف آن بستگی دارد. کابینت کشیده و بلند موجب جلوه بهتر آشپزخانه و همچنین زیبایی دو چندان آن خواهد شد. علاوه بر آن، فضای گنجایش برای نگهداری وسایل آشپزخانه بیشتر می شود.

کابینت های دیواری معمولا دارای ارتفاع 70 سانتی متر هستند. اما امروزه در بیشتر پروژه های مدرن و شیک از کابینت با ارتفاع بیشتر از حد استاندارد اجرا می‌شوند. در اجرای کابینت مدرن تا سقف، برای اینکه کابینت ها خیلی بلند و یکنواخت دیده نشوند میتوانیم کابینت های ردیف بالا را به صورت پلکانی و دو پله با ترکیب رنگ تیره و روشن طراحی کنیم تا جلوه بهتری در آشپزخانه ایجاد شود.

کابینت مدرن ترکیه ای

در سبک طراحی کابینت مدرن ترکیه ای فضای قابل توجهی از آشپزخانه در سبک دکوراسیون های ترکیه ای به کابینت های دیواری بلند اختصاص داده می شود. این مدل کابینت ها قابلیت نگهداری وسایل زیادی را دارند و با نصب آن ها در آشپزخانه می توانید از شلوغ شدن فضای آشپزخانه بزرگ و یا کوچک جلوگیری کنید. در دکوراسیون های ترکیه ای معمولا برای طراحی آشپزخانه کوچک از رنگ های روشن استفاده می شود؛ زیرا رنگ های روشن باعث بزرگ تر به نظر رسیدن فضای آشپزخانه می شوند.

توجه داشته باشید که استفاده از رنگ های مناسب برای دکوراسیون داخلی آشپزخانه از اهمیت زیادی برخوردار است. در مدل کابینت‌ مدرن ترکیه ای معمولا از هایگلاس استفاده می‌شود. براقیت و کیفیت سطوح درب‌های این نوع کابینت سبب زیباتر شدن و جلوه بیشتر کابینت می‌شود.

کابینت مدرن خطی

به طراحی کابینت برای آشپزخانه ای که فقط یک دیوار دارد طراحی خطی گفته می شود. کابینت مدرن خطی دارای ویژگی هایی است که افراد بسیاری را به اجرای این سبک از کابینت در آشپزخانه خود علاقه مند ساخته است. در این طراحی تمامی ابزار ها و کابینت ها در یک خط قرار می گیرند و این کار هایی نظیر آشپزی را برای افراد خانواده راحت تر خواهد کرد. در طراحی آشپزخانه خطی ایده‌های زیادی وجود دارد. آشپزخانه‌های خطی ساده‌ترین پیکربندی برای آشپزخانه باز را دارند. در چنین پلانی شما به راحتی می‌توانید اجزا و لوازم آشپزخانه مینیمال را با چند حرکت ساده تغییر بدهید.

از مزیت‌های جالب کابینت مدرن خطی، بازتر کردن فضای خانه با حذف دیوارهای اضافی است. با این کار هم نور طبیعی بیشتری به محیط خانه وارد می‌شود و هم از ساخت دیوارهای اضافی جلوگیری می‌شود. همچنین با افزودن یک جزیره به آشپزخانه ای با طراحی خطی می توان مرزی بین اتاق نشیمن و آشپزخانه ایجاد کرد. علاوه بر اینکه جزیره زیبایی چشم نوازی دارد و فضای نگهداری بیشتری را در آشپزخانه فراهم می کند.

کابینت مدرن دو طبقه

کابینت مدرن دو طبقه و یا پلکانی اخیرا طرفداران بسیاری را پیدا کرده و طراحی منحصربفردی دارد. در طراحی و ساخت کابینت‌ دو طبقه دیواری با عمق‌های مختلف و به شکل پلکانی اجرا می‌شود. برای ساخت این مدل کابینت به طور معمول، کابینت دیواری را به دو بخش تقسیم می‌کنند و عمق‌های مختلفی را برای این دو بخش در نظر می‌گیرند. هرچه عمق کابینت دیواری بیشتر شود وزن آن نیز افزایش می‌یابد؛ بنابر این سعی کنید اگر کابینت دو طبقه سفارش می‌دهید، عمق کابینت‌های دیواری را تا حد امکان کمتر در نظر بگیرید.

در انتخاب رنگ برای کابینت دو طبقه سعی کنید حتما از ترکیب دو رنگ متضاد در طراحی کابینت پله ای استفاده کنید. یکی از روش های محبوب برای اجرا کردن کابینت دو رنگ آشپزخانه، انتخاب رنگ تیره برای کابینت های ردیف پایین، و انتخاب رنگ روشن برای کابینت های ردیف بالا است. جالب است بدانید که با این روش آشپزخانه شما بزرگ تر دیده می شود، در نتیجه در آپارتمان های کوچک 60 تا 80 متری این روش می تواند خیلی به دلباز شدن فضای آشپزخانه کمک کند.

کابینت مدرن شیشه ای

استفاده از کابینتی با طراحی شیشه ای تنها به سبک کلاسیک محدود نمی شود و می توان از آن در کابینت سبک مدرن نیز بهره برد. کابینت‌های شیشه خور با نورپردازی داخلی مناسب بهترین جا برای نگهداری از ظروف تزئینی و به معرض نمایش گذاشتن وسایل دکوری است. اگر می‌خواهید فضای آشپزخانه‌ شما متفاوت و لوکس باشد، انتخاب کابینت شیشه‌ ای گزینه‌ی مناسبی خواهد بود. درب های شیشه ای دارای طرح ها و فریم های مختلفی هستند که با توجه به سلیقه شما قابل سفارش می باشند. کابینت شیشه ای در سبک مدرن بدون فریم هم طراحی می شود. در این حالت نمی‌توان از لولا و اتصالات معمول کابینت استفاده کرد و سبک اجرا کمی متفاوت خواهد بود.

کابینت مدرن مینیمال

کابینت مینیمال الگوی پیچیده ای ندارد و به دور از تجملات ساخته و اجرا می شود. این کابینت ها معمولا از متریال ام دی اف و روکش خام و یا پلی اورتان تهیه می شوند. بسیاری از افراد هنرمند و مشهور به کابینت مدرن مینیمال علاقه مند هستند. اما به این نکته توجه داشته باشید که این کابینت ها برای هر فضایی مناسب نیستند. اجرای کابینت مینیمال باید با دکوراسیون کلی خانه هماهنگی داشته باشد. به طور مثال اگر سبک دکوراسیون منزل شما کلاسیک است به هیچ وجه از کابینت مینیمال برای آشپزخانه خود استفاده نکنید.

خانه‌هایی که فضای آزاد زیادی ندارند برای اجرای کابینت به سبک مینیمال مناسب هستند. طراحی این کابینت جذاب تر خواهد شد اگر که از المان‌های مکمل مانند گلدان‌های طبیعی و همچنین ایجاد هارمونی رنگی در محیط به بهترین شکل ممکن استفاده نمایید.

کابینت مدرن ویترین دار

کابینت ویترین دار بیشتر در کابینت های سبک کلاسیک دیده می شود، اما ممکن است فردی برای کابینت مدرن خود نیز از این المان زیبا و جذاب استفاده نماید. کابینت مدرن ویترین دار این امکان را فراهم می کند که ظروف و وسایل تزئینی خود را به نمایش بگذارید و آشپزخانه ای با کابینت های دلخواه و زیبا داشته باشید. ویترین کابینت می تواند به صورت شیشه ای باشد و یا اینکه طبقه بندی هایی بدون شیشه در این زمینه به کار گرفته شود. هر کدام از این ویترین ها جلوه ای خاص را ایجاد خواهند کرد و در انواع مختلفی قابل اجرا هستند. شما می توانید با نورپردازی مناسب آشپزخانه یا افزودن مقداری نور پس زمینه، کابینت مدرن ویترین دار خود را جذاب‌تر کنید تا جلوه آشپزخانه شما را بهبود بخشد.

رنگ ظروفی که قرار است در ویترین بچینید را بهتر است با توجه به رنگ کابینت ها و رنگ ویترین انتخاب نمایید؛ تا فضای آشپزخانه از نظر هارمونی رنگی جذاب و کاربردی تر به نظر برسد. ویترین می تواند از روی کانتر تا سقف باشد و یا به صورت تمام ارتفاع نیز طراحی می شود که در این صورت ارتفاع آن از قسمت کفپوش تا سقف کابینت های دیواری می باشد.

جزیره و کانتر در کابینت آشپزخانه مدرن

در دکور کابینت آشپزخانه می توان جزیره را به عنوان نقطه عطف آشپزخانه نام برد. معمولا ارتفاع استاندارد جزیره در آشپزخانه مدرن، ۹۰ سانتی‌متر است. ولی اگر قصد دارید از آن به عنوان سطح کار استفاده کنید، ۷۰ تا ۷۵ سانتی‌متر مناسب است. جزیره بیشتر در وسط آشپزخانه‌های بزرگ قرار می‌گیرد. و اگر آشپزخانه کوچک باشد، جزیره در مرز بین اتاق نشیمن و آشپزخانه قرار می‌گیرد. به هر ترتیب،جزیره آشپزخانه را در هر کجای آشپزخانه یا خانه که قرار می‌دهید، مطمئن شوید به اندازه کافی با دیوارها و کابینت‌ها و دیگر وسایل فاصله دارد و جلوی رفت و آمد را سد نمی‌کند. به کمک تیم طراحی نوین کابین با توجه به کارایی جزیره، طرح مد نظرتان را درخواست و اجرا کنید.

صفحه کابینت مدرن

صفحه کابینت از بخش های بسیار تاثیرگذار در دکوراسیون آشپزخانه است. صفحه کابینت در سه دسته‌بندی کلی قرار دارد که شامل: (صفحه اچ پی ال شرکتی، صفحه سنگ مصنوعی کورین، کوارتز و صفحه سنگ طبیعی نظیر گرانیت و مرمر) می شود. معمولا در کابینت مدرن که فاقد ستون در کابینت های زمینی است از صفحه های اچ پی ال استفاده می شود. زیرا هزینه بسیار کمتری نسبت به دیگر صفحات موجود در بازار دارد. صفحات اچ پی ال در ضخامت سه الی پنج سانتی و در رنگ های متنوع موجود است. این صفحات صاف و فاقد قابلیت ابزارخوردگی هستند.

صفحه سنگ مصنوعی کورین نیز انتخاب مناسبی برای کابینت سبک مدرن به شمار می‌رود. این صفحات قابلیت ابزار خوردگی دارند اما پیشنهاد می‌کنیم در کابینت سبک مدرن از صفحه ابزارخورده استفاده نکنید. سنگ کورین توسط برندهای مختلف داخلی و خارجی تولید می‌شوند و گستردگی رنگ و تنوع طرح های بسیاری دارند. اما در مورد سومین نوع از سنگ صفحه که سنگ طبیعی مانند گرانیت و مرمر می‌باشد می‌توان به این نکته اشاره نمود که این سنگ ها علاوه بر زیبایی که دارند نقص و عیب هم کم ندارند و از نظر تنوع رنگ و طرح محدودیت دارند. همچنین در صورت آسیب دیدگی امکان تعمیر و ترمیم آن وجود ندارد.



کمی صبر کنید...
موردی برای نمایش وجود ندارد.
ترتیب نمایش:

دسته‌بندی